Belangrijke huisregels

Belangrijke huisregels

Consultatie op de praktijk

Een consultatie op de praktijk is te verkiezen boven een huisbezoek.

Alle consultaties gebeuren op afspraak waardoor u ofwel niet ofwel minimaal moet wachten tijdens de afspraakconsultatie. Voor huisbezoeken kan u geen uur afspreken, wat een lange wachttijd met zich mee kan brengen. Aanwezig zijn 5 min voor uw geplande afspraak vergemakkelijkt/verzekert het correct op tijd werken én vermijdt dus maximaal uw wachttijd en die van anderen.

De kwaliteit van de geleverde zorg is bijna altijd veel beter op consultatie dan op huisbezoek, gezien beschikbaarheid van materiaal en personeel. 

Door vooral op consultatie én niet op huisbezoek patiënten te zien, wordt er ook tijd gewonnen die ofwel in u of de andere patiënten geïnvesteerd kan worden.

Er zijn ook bij het maken van een afspraak keuzes te maken (verschillende kleurtjes naargelang de reden van consultatie. Op deze manier kunnen wij uw consultatie veel beter voorbereiden.

Eén consultatie per patiënt

Wij vragen om één consultatie per patiënt te voorzien. Indien u bijvoorbeeld komt met twee leden van hetzelfde gezin, gelieve dan twee opeenvolgende afspraken te maken. 

Huisbezoeken

Huisbezoeken kan u elke dag aanvragen tot 10u.
Een huisbezoek aangevraagd na 10u kan niet meer gegarandeerd worden voor dezelfde dag.

Huisbezoeken die de dag zelf aangevraagd worden, worden uitgevoerd door de arts die die dag belast is met de huisbezoeken. Dus het is mogelijk dat u één van de artsen van de praktijk over de vloer krijgt die niet uw eigen huisarts is. 

Huisbezoeken zijn niet op voorhand te boeken aangezien dat, zoals reeds hiervoor uitgelegd, het de bedoeling is vooral op consultatie te komen, en dit in uw eigen belang.

Voorschriften

Voorschriften worden uitsluitend afgeleverd op raadpleging.
Elke weekdag is er in de praktijk afwisselend bij al onze artsen een GRATIS voorschriften consultatie. 

Deze kan u NIET ONLINE BOEKEN maar wel TELEFONISCH (036654779). Belangrijk is dat tijdens deze consultatie ALLEEN voorschriften afgeleverd worden en geen andere medische vragen worden beantwoord.

Voorwaarden zijn enerzijds ingeschreven zijn bij één van de artsen van CONSCIENCE én niet langer dan 6 maanden niet op consultatie geweest zijn.

Als u ook een bloedname wenst of een andere vraag/probleem heeft, dient u een afspraak op een ander moment te boeken en dus niet op deze gratis consultaties


Gratis voorschrift consultatie uren

Ma18-19u
Di11-12u
Woe18-19u
Do11-12u
Vrij18-19u

Kalmeer-, slaap- of pijnmedicatie wordt enkel voorgeschreven aan patiënten met een GMD (Globaal Medisch Dossier) bij één van de artsen in deze huisartsengroep. Patiënten die bewust ook verslavende medicatie bij collega’s halen, wordt de toegang tot deze groepspraktijk ontzegd.

Dit geldt tevens voor onaangepast gedrag, fraude of diefstal jegens onze artsen. 

icon adres wit

Adres

Hendrik Consciencelaan 16
2960 Sint-Job-in-’t-Goor

icon-telefoonnummer-wit

Telefoonnummer

icon-afspraakmaken-wit

Afspraak maken

Consultaties zijn steeds op afspraak. Klik hier om een afspraak te maken.